Pozdravljeni,

vsak začetek je težak, a ker smo že na začetku tretjega tedna pouka na daljavo, sem prepričan, da smo ga sedaj že usvojili.
Tudi sam sem vam pripravil kratek spletni nagovor.

 

Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport je objavilo, da se šolsko leto ne bo podaljšalo v poletne počitnice.
To pomeni, da od vseh nas pričakuje resen pristop in vestno delo. Le tako bomo lahko usvojili načrtovano učno snov in pridobili potrebno znanje.
Vsi skupaj se moramo potruditi, da nam bo to uspelo. Učenci, učitelji želimo olajšati vaše samostojno delo, ga narediti raznolikega in v ta proces postopoma vse manj vključevati vaše starše. Verjamem, da nam bo to uspelo. Hvala tudi vsem, ki ste rešili anketo, saj nam bodo podatki prišli zelo prav pri oblikovanju smernic za naprej. Že ta teden jih bomo obravnavali na spletni konferenci, zato pričakujem, da bomo poučevanje na daljavo kmalu nadgradili in izboljšali.

Veliko vas zanima, kako bo potekalo ocenjevanje. Nič vas naj ne skrbi. Prepričan sem, da bomo našli rešitev, ki bo pravična in v danih okoliščinah kar se da ustrezna. V tem trenutku le redno obiskujte pouk na daljavo in nikar ne pozabite, šola niso le ocene, so pa pomembne.

V naslednjem tednu bomo objavili prijave za podaljšano bivanje, jutranje varstvo in izbirne predmete za naslednje šolsko leto.
Sledite tudi novicam, ki jih objavlja Ministrstvo.

Lep pozdrav in ostanite trdnega zdravja ter odgovornih misli.

Ravnatelj