OŠ Franja Malgaja Šentjur

OŠ Franja Malgaja Šentjur

OŠ Franja Malgaja Šentjur

Pozdravljeni,

vstopili smo v sedmi teden pouka na daljavo. Potekal bo v luči priprav na ocenjevanje znanja za učence od 4. do 8. razreda, s katerim pričnemo 11. maja.

Učenci prvih treh razredov boste vse obveznosti iz ocenjevanja opravili v šoli, ki se predvidoma odpira 18. maja.

Za učence 9. r se šola odpira 25. maja. Ocenjevanje pa se tudi zanje pričenja že 11. maja.

Učenci 4. in 5. razredov ste pridobili že večino ocen in boste manjkajoče ocene pridobili v skladu z dogovorom z razredničarkami in posameznimi učitelji.

Učenci od 6. do 9. razreda boste ocenjeni najprej pri angleščini, slovenščini in tehniki. Od 18. maja naprej pa pri naravoslovnih predmetih.

Tisti učenci, ki ste negativni, morate oceno popraviti. Nimamo še natančnih navodil ministrstva, kako in kdaj boste lahko popravljali oceno – vaša odgovornost je, da se pripravljate in izkoristite našo pomoč.

Učenci, ki bi želeli popravljati pozitivne ocene (dvigovanje ocen), tega zaenkrat ne boste mogli narediti.

V tem tednu težko pričakujemo uradne informacije ministrstva glede odprtja šol. Ker se informacije hitro spreminjajo, še naprej spremljajte našo spletno stran.

Tudi v tem tednu smo vam prišli nasproti z dnevi dejavnosti. Izkoristite jih za drugačno sprostitev in nova znanja, ki vam bodo še kako prav prišla. Navodila za pouk in učenje na daljavo še vedno sproti izpolnjujte – verjemite, da se bosta vaš trud in napredek videla tudi v naslednjem šolskem letu.

 

Kolektiv OŠ Franja Malgaja Šentjur

OŠ FRANJA MALGAJA ŠENTJUR
Ulica skladateljev Ipavcev 2, 3230 Šentjur

Telefon: 03/ 746 3 800
ELEKTRONSKI NASLOV: tajnistvo@fmalgaja.si