OŠ Franja Malgaja Šentjur

OŠ Franja Malgaja Šentjur

OŠ Franja Malgaja Šentjur

Spoštovani,

obveščamo vas o spremembi prometnega režima v okolici šole:

1) Od četrtka, 24. 12. 2022, bo začasno ukinjen enosmerni promet skozi Zgornji trg. Starši lahko učence oddate ali prevzamete na šolskem parkirišču (krožišču) pred starim delom šole.

2) V četrtek, 23. 12. 2021, do vključno petka, 24. 12. 2021, bo avtobus (redna linija za smer Dramlje in šolski pogodbeni avtobus za smer Blagovna) še vozil skozi Zgornji trg. V petek pelje šolski avtobus v smer Blagovna dve uri prej. Učenci so o tem obveščeni.

3) Od ponedeljka, 3. 1. 2022, do preklica bodo vse linije avtobusnih prevozov potekale po glavni cesti. Obvoza skozi Zgornji trg začasno ne bo.

V ta namen bosta v uporabi dve avtobusni postajališči.

– novo avtobusno postajališče pri košarkarskem igrišču (za učence, ki vstopajo na avtobus v smeri Vrbno, in za učence, ki izstopajo iz avtobusa, ki pripelje iz smeri Blagovna – Dramlje);

– začasno avtobusno postajališče pri stranskem dovozu za novi del šole (za učence, ki izstopajo iz avtobusa iz smeri Vrbno, in za učence, ki vstopajo na avtobus za smer Blagovna in Dramlje).

4) Parkirišče za IKC bo ponovno v uporabi.

_______________________________________________________

Učenci naj bodo posebno previdni pri prečkanju cestišča na za to namenjenih prehodih.

Starše, ki za prevzem otrok uporabljajo stranski dovoz do šole (dovoz nasproti stadiona) prosimo, da se zaradi prometne varnosti preusmerijo na šolsko parkirišče pred stari del šole, saj bo na stranskem dovozu začasno avtobusno postajališče in povečano število učencev – še posebej v času pred in po pouku.

Prometna varnost naj bo na prvem mestu!

 

Dostopnost