Na šoli je v torek, 13. 3. 2018, potekalo šolsko tekmovanje iz Vesele šole. V znanju so se pomerili učenci 4., 5., 6., 7., 8., 9. razreda in učenci 6. in 8. razreda OPP. Skupaj je tekmovalo 42 učencev, kar 16 jih je doseglo dovolj točk za bronasto priznanje. Med četrtošolci so največ znanja pokazali Tian Stojan, Nik Križmančič in Gašper Vehovar; med petošolci so prva tri mesta dosegli Maj Senger, Lara Maša Marcen in Tin Jeršič. Med učenci predmetne stopnje so bili med šestošolci najuspešnejši Gašper Lukanc, Filip Cmok in Nace Basle; med sedmošolci Lev Mišo Kolar; med osmošolci Gaja Turnšek in Jurij Juršinič, med devetošolci pa Domen Alegro. Med učenci OPP so največ znanja pokazali Melina Gashi iz 6. razreda ter Domen Merslavič in Tomaž Toplak iz 8. razreda.

Šest najuspešnejših tekmovalce se je uvrstilo na državno tekmovanje, ki bo 11. 4. 2018 na OŠ Slivnica pri Celju. Ti učenci so: Maj Senger, Lara Maša Marcen, Gašper Lukanc, Filip Cmok, Domen Merslavič in Tomaž Toplak. Čestitke za odlično uvrstitev! Še naprej vam želimo jim čim več znanja in potreben košček sreče!

Vsem ostalim tekmovalcem čestitamo za voljo in trud, ki ste ga vložili v odkrivanje novih znanj. Zagotovo vam vse pridobljeno znanje v življenju pride prav!

Mentorice Jožica Novak, Marinka Pezdevšek, Alenka Kalan

Share on Facebook