Dragi učenci, spoštovani starši, cenjeni učitelji

Verjamem, da ste vsi imeli prijetne počitnice in dopust. Verjamem tudi, da bi si želeli, da bi to obdobje še trajalo. Pa vendar pride čas, ko moramo ponovno sesti v šolske klopi ali oditi vsak po svojih opravkih. Prav je tako, kajti le v tem primeru se še bolj zavedamo, kako smo si vsak s svojim delom zaslužili malo miru, sprostitve in počitka.
Pred vsemi nami je novo šolsko leto, ki ne bo kaj dosti drugačno od prejšnjih. Morda pa bo drugačno v tem, da si bomo zadali nove cilje, ki jim bomo poskušali slediti in jih uresničevati. Pri tem bomo zagotovo naleteli na kakšne ovire, ki pa se jih da s trdim delom in neomajno močjo preseči.
Ameriški industrialec Henry Ford je zapisal: “Ovire so tiste strašne stvari, ki jih uzremo, ko ne vidimo več svojih ciljev.”
Dragi učenci, želim vam, da svojo pot začrtate tako, da bo vaš cilj vedno pred vami. Pri oblikovanju in postavljanju ciljev naj vas vodijo vaše sanje, želje in hrepenenja. Vaši starši in učitelji pa vam bomo stali ob strani, vas spodbujali in nudili oporo, ko jo boste potrebovali.
Od vas, spoštovani starši, pričakujem dobro sodelovanje s šolo, predvsem pa, da ste odgovorni pri svojem najpomembnejšem poslanstvu BITI STARŠ.
Cenjeni učitelji, s svojimi dejanji in odnosom do vzgojno-izobraževalnega dela bodite zgled mladi generaciji. Delajte še naprej s srcem, spodbujajte učence in uvidite v njih tisto najboljše in najlepše.

Vaš ravnatelj: Marjan Gradišnik

 

Share on Facebook