Šola ni šala, še zlasti Vesela šola ne. Kljub pouku na daljavo so naši veselošolci marljivo širili svoja obzorja od septembra do marca, 10.3. 2021 pa so se pomerili na šolskem tekmovanju. Šlo jim je zelo dobro, saj so z odličnimi rezultati presegli vsa pričakovanja.

Bronasta priznanja prejmejo: Anju Franulič, Iva Ogradi, Filip Jazbec in Lara Antolič iz 4. razreda, Lili Ribič in Tara Turnšek iz 5. razreda, Glorija Vrečko, Melisa Tisel, Ema Petrovič in Zala Tovornik iz 6. razreda, Tian Stojan in Neža Lukanc iz 7. razreda, Lara Maša Marcen in Maj Senger iz 8. razreda, Tina Stojan in Kaja Berglez iz 9. razreda.
Tudi učenci OPP so sodelovali na tekmovanju – najuspešnejši so bili: Isuf Fazlija iz 4. razreda, Luka Golob Pinter iz 5. razreda, Larisa Lakner iz 6. razreda in Timmy Horvat iz 9. razreda. Vsi ti učenci so prejemniki bronastega priznanja.
Na državno tekmovanje so se uvrstili: Anju Franulič, Iva Ogradi, Lili Ribič, Glorija Vrečko, Tian Stojan, Neža Lukanc, Lara Maša Marcen, Maj Senger, Tina Stojan in Kaja Berglez. Iz OPP gredo na državno tekmovanje Isuf Fazlija, Luka Golob Pinter, Pija Koprivc, Aljaž Keglič in Larisa Lakner.
Vseh 15 malgajevcev bo našo šolo zastopalo 14. aprila. Iskrene čestitke za odličen dosežek in veliko znanja ( s kančkom sreče) tudi na državnem tekmovanju!
Mentorice
Melita Šega (4.r), Marinka Pezdevšek (5., 6. r), Tatjana Ivačič (OPP), Alenka Kalan (6.-9.r)
Dostopnost