OŠ Franja Malgaja Šentjur

OŠ Franja Malgaja Šentjur

OŠ Franja Malgaja Šentjur

Spoštovani, 

z 12. 4. 2021 se ponovno za vse otroke odpira šola. Pravila in omejitve ostajajo v celoti enaka, kot so veljala v tednu pred zaprtjem.

Posebej bomo pozorni na delo v stalnih skupinah »mehurčkih«, nošenju zaščitnih mask ter na zračenje prostorov. V kolikor bo mogoče, bodo športne aktivnosti v čim večji meri potekale zunaj.
Vsi si resnično želimo, da bi šola ostala odprta za vse učence in bi pouk potekal kar se da normalno. V ta namen še enkrat prosim in apeliram na starše, da otrok ne pošiljate v šolo, če kdorkoli v družini kaže znake prehladnih obolenj, dokler se ne potrdi ali zavrže sum na okužbo s koronavirusom. 

Informativno zbiranje podatkov prostovoljnega samotestiranja učencev s hitrimi testi ni bila prijava na testiranje in vsak starš bo svojo odločitev za ali proti samotestiranju učencev še lahko izrazil. O podrobnostih samotestiranja vas bomo obvestili takoj, ko bomo prejeli natančnejša navodila.  

V soboto, 17. aprila, je po šolskem koledarju delovni dan, s katerim nadomeščamo 24. december, ko smo bili prosti. Namesto skupnega Jurjevega pohoda, ki je v trenutnih pogojih neizvedljiv, smo se odločili, da delovno soboto izpeljemo “na daljavo”. Organizirali bomo športni dan – pohodništvo. Učence in starše bomo naknadno obvestili o poteku športnega dne. 

Ob tej priložnosti bi pohvalil vse učence, ki so ali pa še bodo sodelovali na raznih tekmovanjih iz znanja. Vsakemu od njih in njihovim mentorjem čestitam za pristop in vztrajnost, ki jo kažete v teh težavnih razmerah. Znanje naj ostane na prvem mestu, kot vrlina in vrednota, vse ostalo bomo premagali in šli naprej. 

 

Ravnatelj, mag. Jure Radišek 

OŠ FRANJA MALGAJA ŠENTJUR
Ulica skladateljev Ipavcev 2, 3230 Šentjur

Telefon: 03/ 746 3 800
ELEKTRONSKI NASLOV: tajnistvo@fmalgaja.si

 

Dostopnost